Twents Vast B.V.
Faberstraat 14
7531 BG Enschede

+31 (0)53 4313061
info@twentsvast.nl
Bedrijfsruimtes Demmersweg

Verhuur

Direct contact!

Snel uw vastgoed verhuren? 


Heeft u een tweede woning, staat uw huidige woning te koop of bent u van plan te investeren in ander onroerend goed? Zoek niet verder, want Twents Vast staat voor u klaar!

Twents Vast is uw gespecialiseerde partner voor zowel tijdelijke als permanente verhuur van uw onroerend goed. Ons uitgebreide netwerk van potentiële huurders stelt ons in staat om uw woonruimte snel te verhuren. Wilt u maximaal rendement halen uit uw vastgoed? Wij kunnen u helpen. Met een vrijblijvend adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden en voorwaarden. 

Wat kunt u verwachten van Twents Vast?

  1. Deskundig advies: Onze experts staan voor u klaar met een vrijblijvend advies om u te informeren over de verhuurmogelijkheden en voorwaarden. 
  2. Online zichtbaarheid: Uw vastgoedobject wordt automatisch online gepubliceerd op onze website en diverse andere relevante platforms via advertenties. 
  3. Zorgvuldige selectie: Wij vinden potentiële huurders en introduceren wij ze aan u. U heeft de laatste stem in wie uw toekomstige huurder wordt. 
  4. Bezichtigingen en overeenkomsten: We begeleiden potentiële huurders bij bezichtigingen en stellen een waterdichte huurovereenkomst op, in overleg met u. 
  5. Incheck en uitcheck: Twents Vast levert een gedetailleerde rapportage op van het incheckmoment wanneer de huurder zijn intrek neemt in de ruimte. Bij uitcheck zorgen we ervoor dat de ruimte weer in dezelfde staat wordt opgeleverd.  


Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek? 

Neem contact op met ons via de telefoon op 053 431 3061
of per e-mail op [email protected].

Studio te huur Almelo

Verhuurd

Bedrijfsruimte Tubbergen

Te Huur

Bedrijfsruimte Tubbergen

Te Huur

Twents Vast B.V. werkt samen met: