Twents Vast B.V.
Faberstraat 14
7531 BG Enschede

+31 (0)53 4313061
info@twentsvast.nl

Over ons

Twents Vast 

Twents Vast is sinds 2012 actief in de vastgoedmarkt en van toen af zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaand vastgoedbedrijf dat bekend staat om zijn lokale expertise en toewijding aan zijn klanten. 

Onze reis begon met een passie voor vastgoed en een visie om vastgoedeigenaren, investeerders en huurders in Twente te ondersteunen. In de afgelopen jaren hebben we onszelf bewezen als een betrouwbare partner in vastgoedbeheer en vastgoedadvies. 

Met de veranderende marktdynamiek is onze missie om duurzame en winstgevende vastgoedresultaten te leveren en langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. We geloven in transparantie, integriteit en klantgerichtheid als de kernwaarden van ons bedrijf. 

Bij Twents Vast combineren we lokale expertise met een globaal perspectief om u te helpen uw vastgoeddoeleinden te bereiken. Onze geschiedenis en ervaring vormen het fundament van ons bedrijf, en we kijken er naar uit om samen met u de toekomst van vastgoed in Twente vorm te geven. 

Anne Aarnink-Timmerhuis

Beleggingen, projecten en verhuurmakelaar

Een echte spin in het web kent het gehele proces van de aankoop van een pand tot de jarenlange verhuur: verschillende huurovereenkomsten, juridische geschillen, groot en klein onderhoud, meubilering, Expat verhuur etc.
10 jaar ervaring in de Twentse vastgoedmarkt op het gebied van projectontwikkeling, aankoopbemiddeling en het beheer van vastgoed. In 2012 voor het vastgoed van Twents Vast en met de jaren een mooi klantenbestand opgebouwd met klanten die al jarenlang tevreden zijn met onze verhuur-en beheerdiensten. Persoonlijk, nuchter en eerlijk zijn mijn kernwoorden en daarmee ben ik u graag van dienst!


Dana Goudbeek

Verhuurmakelaar

Als verhuurmakelaar ben ik verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces. Dit omvat actieve betrokkenheid bij de verhuur van onze uitgebreide vastgoedportefeuille en het adequaat beheren van het onderhoud en reparaties van onze panden. Bovendien speel ik ook een rol in het beheren en verbeteren van onze website, evenals het effectief beheren van onze aanwezigheid op sociale media. 

Twents Vast B.V. werkt samen met: